Groothandel

Stijn Pint is een ervaren professional in de autowereld en is  mede-eigenaar van Petrol Cave, een gerenommeerd bedrijf in de branche. Daarnaast bekleedt hij de functie van hoofd van de afdeling groothandel bij Petrol Cave. Met maar liefst 19 jaar ervaring in car trading heeft Stijn een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in deze sector.

Zijn uitgebreide netwerk stelt hem in staat om snel en efficiënt te handelen, waardoor hij een betrouwbare partner is voor zowel leveranciers als klanten.

Stijn heeft een passie voor auto’s en heeft zich gedurende zijn carrière gespecialiseerd in het verhandelen van voertuigen. Hij heeft een scherp oog voor kwaliteit en is altijd op zoek naar de beste deals voor zijn klanten.

 

Met zijn brede kennis van de markt en zijn sterke zakelijke vaardigheden heeft Stijn een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige professional in de autowereld. Hij streeft ernaar om altijd de beste service te bieden aan zijn klanten en is vastbesloten om Petrol Cave verder te laten groeien en bloeien in de toekomst.