Gyeon Q² View 20ml

€29,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: geleverd binnen 2 werkdagen

Gyeon Q² View is een duurzame coating voor glas en ramen, het geef extra comfort en veiligheid bij regenweer. Het is makkelijk om aan te brengen en zorgt voor een waterafstotend effect, vriest minder rap aan en en reinigt makkelijk insectenresten weg. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Wij raden aan het oppervlak eerst grondig te wassen met afwasmiddel en vervuilde ramen te kleien met Gyeon Q²M Clay mild of Gyeon Q²M Clay Coarse en Gyeon Q²M Clay Lube. Blaas het glas warm met een warme luchtblazer als je direct na het wassen de coating aanbrengt, dit zorgt dat de poriën ook volledig droog zijn.

Gyeon Q² View komt in een complete verpakking om de coating aan te brengen. Breng Q² Cleanse met het vildblokje circkelvormig aan en werk in sectie's. Laat 15min inwerken en neem af met een, eventueel licht vochtige, Gyeon Q²M Polish Wipe doek. Gebruik de applicator met de suede doekjes om Q² Repel circkelvormig aan te brengen en werk in sectie's. Laat 15min inwerken en neem af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek. Voor een hogere standtijd kan je om de 15min een extra laag leggen bovenop de vorige laag.

Zorg ervoor dat de wagen na Q² View 12h in een droge, warme en stabiele omgeving kan uitharden. Was de wagen de 1ste week niet om het uiterste uit je coating te halen.

Standtijd: >12 maand of 30.000km

 

Inhoud:

- Gyeon Q2 Cleanse 20ml
- Gyeon Q2 Repel 20ml
- Gyeon Applicator Set
- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen