Gyeon Q2 PPF 50ml

€88,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: geleverd binnen 2 werkdagen

Gyeon Q² PPF is een flexibele 1 laag coating speciaal ontwikkeld voor alle wraps, paint protection films, steenslag film zoals xpel enz. Het is enorm waterafstotend en behoudt de zelf herstellende eigenschap van de folie. De coating is zeer makkelijk om aan te brengen, zelfs door gevorderde enthousiasten. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Verwijder alle vervuiling met Gyeon Q2M Wash 400ml of 1000ml voor het gebruik van Q² PPF, in de meeste gevallen zal Gyeon Q2M Renew 120ml of 1000ml nodig zijn om de folie op te frissen. Gebruik Gyeon Q²M Prep 500ml,1000ml of 4000ml als laatste stap om te ontvetten. Breng 1 gelijkmatige laag aan met Q² PPF, werk in kleine sectie's en rechtlijnige beweging. Neem onmiddelijk af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek en laat het zeker niet opdrogen.

Gebruik Gyeon Q2M Maintain 400ml of 1000ml om het zelfreinigend en waterafstotend effect van je coating op te frissen.

Zorg ervoor dat de wagen na Q² PPF 24h in een droge, warme en stabiele omgeving kan uitharden. Was de wagen de 1ste week niet om het uiterste uit je coating te halen.

Standtijd: >12 maand

Inhoud:
- Gyeon Q² PPF 50ml
- Gyeon Applicator Set
- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen