Gyeon Q2 Mohs 50ml

€121,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: geleverd binnen 3-4 werkdagen

Gyeon Q² Mohs is een harde en duurzame coating van Gyeon, het is enorm waterafstotend en geeft een boost aan je glans door de multi lagen. De coating is zeer makkelijk om aan te brengen, zelfs door gevorderde enthousiasten. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Verwijder alle vervuiling voor het gebruik van Q² Mohs, in de meeste gevallen zal een lakcorrectie nodig zijn. Ook raden wij aan de wagen te wassen met afwasmiddel en gebruik Gyeon Q²M Prep 500ml,1000ml of 4000ml als laatste stap om te ontvetten. Breng 2-3 gelijkmatige lagen aan met Q² Mohs, werk in kleine sectie's en rechtlijnige beweging. Neem onmiddelijk af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek en laat het zeker niet opdrogen. Laat tussen de lagen minimum 1h tussen en begin steeds bij hetzelfde paneel.

Gyeon Q²M Cure breng je na minimaal 3h uitharden aan en kan ook gebruikt worden om het zelfreinigend en waterafstotend effect van je coating op te frissen.

Zorg ervoor dat de wagen na Q² Mohs 24h in een droge, warme en stabiele omgeving kan uitharden. Was de wagen de 1ste week niet om het uiterste uit je coating te halen.

Standtijd: >18 maand of 30.000km

Inhoud:
- Gyeon Q² Mohs 50ml
- Gyeon Q²M Cure 100ml
- Gyeon Applicator Set
- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen