Gyeon Q2 Syncro Light box Mohs 50ml + Skin 30ml

€122,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: geleverd binnen 3-4 werkdagen

Gyeon Q² Syncro is de top coating van Gyeon, het is enorm waterafstotend, geeft een boost aan je glans en laat een zeer glad oppervlak na door de 2 stages en multi lagen. De coating is zeer makkelijk om aan te brengen, zelfs door gevorderde enthousiasten. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Verwijder alle vervuiling voor het gebruik van Q² Syncro, in de meeste gevallen zal een lakcorrectie nodig zijn. Ook raden wij aan de wagen te wassen met afwasmiddel en gebruik Gyeon Q²M Prep 500ml,1000ml of 4000ml als laatste stap om te ontvetten. Breng 2-3 gelijkmatige lagen aan met Q² Mohs, werk in kleine sectie's en rechtlijnige beweging. Neem onmiddelijk af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek en laat het zeker niet opdrogen. Laat tussen de lagen minimum 1h tussen en begin steeds bij hetzelfde paneel. Na minimum 4h kan je de laatste toplaag Q² Skin  gelijkmatig aanbrengen, werk ook hierbij in kleine sectie's en rechtlijnige beweging. Neem onmiddelijk af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek en laat het zeker niet opdrogen.

Gyeon Q²M Cure breng je na minimaal 3h uitharden aan en kan ook gebruikt worden om het zelfreinigend en waterafstotend effect van je coating op te frissen.

Zorg ervoor dat de wagen na Q² Syncro 24h in een droge, warme en stabiele omgeving kan uitharden. Was de wagen de 1ste week niet om het uiterste uit je coating te halen.

Standtijd: >24 maand of 35.000km

Opgelet, dit is een light versie zonder applicators en cure!
Inhoud:
- Gyeon Q² Mohs 50ml
- Gyeon Q² Skin 30ml
- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen