Gyeon Q2 Syncro EVO

€115,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: geleverd binnen 2 werkdagen

Gyeon Q² Syncro EVO is de meest geavanceerde coating van Gyeon, het is enorm waterafstotend, geeft een boost aan je glans en laat een zeer glad oppervlak na door de 2 stages en multi lagen. De coating is zeer makkelijk om aan te brengen, zelfs door gevorderde enthousiasten. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Gyeon rEVOlution
- Extended durability: langere bescherming tegen de elementen tot 50 maanden of 50.000km.

- Outdoor application friendly: kan onder stabiele omstandigheden buiten aangebracht worden. Opgelet: geen enkele coating mag nat worden in de 1ste 12h na het aanbrengen.

- Improved formulas: De reeds enorm goede Gyeon coatings zijn nu nog beter en gemakkelijker om aan te brengen.

- Extreme chemical resistance: voorkomt etsen en verlies van de hydrofobiciteit.

- One layer formula: slechts 1 laag coating nodig voor extreme duurzaamheid, Q2 Syncro EVO uitgezonderd.

- Longer-lasting performance: langzamere degradatie en veroudering van de coating.

Handleiding:
Verwijder alle vervuiling voor het gebruik van Q² Syncro EVO, in de meeste gevallen zal een lakcorrectie nodig zijn. Ook raden wij aan de wagen te wassen met afwasmiddel en gebruik Gyeon Q²M Prep 500ml,1000ml of 4000ml als laatste stap om te ontvetten. Breng 1 gelijkmatige laag aan met Q² Mohs EVO, met het EVO systeem kan je een volledig paneel coaten en afnemen binnen de 5min met meerdere Gyeon Q²M Bald Wipe doeken. Optioneel kan er een 2de Mohs EVO laag aangebracht worden na minimaal 1h en maximaal 2h. Na minimum 1h en maximaal 2h kan je de laatste toplaag Q² Skin EVO  gelijkmatig aanbrengen, werk hierbij in kleine sectie's en neem onmiddelijk af met meerdere Gyeon Q²M Bald Wipe doeken.

Gyeon Q²M Cure breng je na minimaal 4h uitharden aan en kan ook gebruikt worden om het zelfreinigend en waterafstotend effect van je coating op te frissen.

Was de wagen de eerste 1-2 weken niet om het uiterste uit je coating te halen.

Inhoud:
- Gyeon Q² Mohs EVO
- Gyeon Q² Skin EVO
- Gyeon Q²M Cure 100ml
- Gyeon Applicator Set
- Handleiding
- Onderhoud gids
- #GYEONized sticker
- Deurstickers

Video:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen