Gyeon Q2 One Light box 30ml

€39,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: geleverd binnen 3-4 werkdagen

Gyeon Q² one is een 1 laag coating van Gyeon, het is enorm waterafstotend en geeft een boost aan je glans. De coating is zeer makkelijk om aan te brengen, zelfs door gevorderde enthousiasten. Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Verwijder alle vervuiling voor het gebruik van Q² One, in de meeste gevallen zal een lakcorrectie nodig zijn. Ook raden wij aan de wagen te wassen met afwasmiddel en gebruik Gyeon Q²M Prep 500ml,1000ml of 4000ml als laatste stap om te ontvetten. Breng 1 laag aan met Q² One, werk in kleine sectie's en rechtlijnige beweging. Neem onmiddelijk af met een Gyeon Q²M Bald Wipe doek en laat het zeker niet opdrogen.

Gyeon Q²M Cure breng je na minimaal 3u uitharden aan en kan ook gebruikt worden om het zelfreinigend en waterafstotend effect van je coating op te frissen.

Zorg ervoor dat de wagen na Q² One 12u in een droge, warme en stabiele omgeving kan uitharden. Was de wagen de 1ste week niet om het uiterste uit je coating te halen.

Standtijd: >12 maand of 20.000km

Opgelet, dit is een light versie zonder applicators en cure!
Inhoud:
- Gyeon Q² One 30ml
- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen