Detailing

Het detailen van een wagen, moto, enz bestaat erin het voertuig te wassen en te reinigen tot in de kleinste puntjes. Met ons gamma van Gyeon prodcuten hebben wij voor elk type oppervlak het juiste product om veilig alle vervuiling te verwijderen. Als volgende stap kan de lak gepolijst worden om alle lakimperfecties te verwijderen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in moderne voertuigen alsook oldtimers. Als laatste stap kan er een beschermingslaag aangebracht worden zoals een coating of wax. Deze zorgt ervoor dat het oppervlak water- en vuilafstotend wordt en een zeer diepe glans achterlaat, wasbeurt na wasbeurt. Ook raden wij aan nieuwe wagens te laten behandelen, uit ervaring weten wij dat geen enkele lak perfect is. Beschermen met een coating vanaf het begin zorgt voor jarenlang genot!

 

Wassen
Als eerste stap wassen we het voertuig in meerdere stappen zodat we zoveel mogelijk vervuiling kunnen verwijderen. Velgen worden verwijderd en grondig gewassen, ook de wielkasten, motorruimte en de binnenkanten van de portieren en tankklep. Wij reinigen zowel exterieur als interieur.

Decontaminatie
Na het wassen komt de decontaminatie aan de beurt, dit is het verwijderen van hardnekkig vuil voor we een grondige lakinspectie kunnen uitvoeren.

Polijsten
Na de lakinspectie met de juiste verlichting kunnen we beginnen aan het polieren of polijsten van de lak. Meestal zal er in meerdere stappen gepolierd of gepolijst worden, dit van grof naar fijn om alle imperfecties te verwijderen zoals lichte krassen, waskrassen, watersporen en uv schade. Ontvetten tussen elke stap is hierbij belangrijk om het perfecte resultaat te bekomen. Bij nieuwe wagens zal 1 stap meestal voldoende zijn.  

Bescherming
Nu we het voertuig een volledige lakcorrectie hebben gegeven, gaan we het voertuig beschermen. Dit kan zowel met een klassieke wax als een duurzame coating. Hierdoor zal de lak waterafstotend en zelfreinigend zijn en laat het een zeer diepe glans achter. Het beschermt ook tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie.

Het voordeel van een coating is dat dit zeer duurzaam is doordat het bestand is tegen chemische producten, het kan enkel verwijderd worden door een schuurbehandeling zoals polijsten. Er is ook een coating beschikbaar voor cabriodaken, vloermatten, stoffen en lederen zetels.

 

Wenst u graag een behandeling?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs met uw wagen voor een offerte op maat.